Izvor: Blic, 29.Dec.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević otvorio 'elektronsko sanduče' za PISMA PODRŠKE

Građani koji žžele da iznesu svoj stav po pitanju reagovanja gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića na oslobađajuću presudu Predragu Bubalu, mogu to da učine slanjem komentara na Vučevićeve mail adrese, objavljeno je na sajtu Grada Novog Sada.

Kako piše na sajtu, svako ko želi "da prokomentariše gradonačelnikov stav ili nezapamćenu medijsku hajku koja se digla zbog slobodnog izražavanja njegovog mišljenja, da uputi izraze podrške ili kritiku upućenu svom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pre svega sugrađaninu, i gradonačelniku Milošu Vučeviću", može to da uradi slanjem mejla.

Navodi se da se Vučević na to odlučio zbog velikog broja poziva upućenih na Kabinet gradonačelnika, kao i velikog broja pisama gradonačelniku.

Objavljene su i adrese elektronske pošte na koje gradjani mogu da šalju svoje mišljenje - milos.vucevic@novisad.rs i gradonacelnik@novisad.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.