Vučević: Vile stečene kriminalom pretvoriti u obdaništa

Izvor: Press, 10.Sep.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Vile stečene kriminalom pretvoriti u obdaništa

Jedan od načina za rešavanje problema nedostatka prostora u Predškolskoj ustanovi je eventualno ustupanje vila i druge imovine stečene kriminalom na upravljanje, čime bi ti objekti imali opštu korist za grad, rekao je Vučević prilikom posete vrtiću "Veseli vozić".
Vučević je ocenio da problem nedovoljnih kapaciteta PU "Radosno detinjstvo" neće biti rešen ni završetkom izgradnje vrtića u Radničkoj ulici, završetkom nadgradnje vrtića u Petrovaradinu i izgradnjom vrtića >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Veterniku, već će samo grupe biti komfornije raspoređene.
Prema njegovim rečima, jedna od ideja je da deca predškolskog uzrasta koja se pripremaju za u školu, idu direktno u škole gde bi se praktično pripremala za polazak u školu.
Direktor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" Marko Grurević je rekao da je potpisan ugovor sa izvođačem radova o nastavku izgradnje vrtića u Radničkoj ulici, da je izabran izvođač za nadgradnju vrtića u Petrovaradinu i da treba da se raspiše tender za izgradnju vrtića u Veterniku, za čije finansiranje su obezbeđena sredstva iz gradskog budžeta.
Grugurević je rekao da u PU "Radosno detinstvo" trenutno ima upisano 619 nastavnih grupa deca sa 15.008 devojčica i dečaka, te da očekuje da će u vrtiće te predškolske ustanove do kraja godine biti upisano 15.500 mališana.
Vučević je, nakon posete vrtiću "Veseli vozić", izrazi zadovoljstvo uslovima koje taj objekat pruža u pogledu smeštaja i boravka dece i uslova rada zaposlenih.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.