Vučević: Goran Ješić laže

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2012, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Goran Ješić laže

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kritikovao je u nedelju potpredsendika Vlade Vojvodine Gorana Ješića zbog izjave da će većina opština u Srbiji pred bankrotom uključujući i Novi Sad i optužio ga da "laže".

Miloš Vučević: Navodi gospodina Ješića su motivisani dnevnim politikanstvom  

"Navodi gospodina Ješića su čiste laži motivisane dnevnim politikanstvom i nemogućnošću bivšeg gradonačelnika Inđije da prihvati novu vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Novom Sadu i drugim opštinama", naveo je Vučević u saopštenju za javnost.

Dodao je da je lokalna vlast u Novom Sadu preduzela mere da se stabilizuje budžet i zaustavi finansijski sunovrat, koji je "prouzrokovan neodgovornim trošenjem sredstava bivše gradske vlasti, predvođene strankom kojoj pripada i Goran Ješić".

"Aktivnosti koje smo morali da preduzmemo da saniramo učinjenu štetu, samo su nas malo usporile, ali nikako zaustavile u nameri da Novi Sad konačno krene putem razvoja", naveo je Vučević.

Dodao je da će Novosađani "uskoro" videti rezultate "odgovornog upravljanja" finansijama i "planskog rada" na obezbeđivanju novih investicija, kako bi se otvorila nova radna mesta i poboljšao standard svih građana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučević: Goran Ješić laže

Izvor: Press, 18.Nov.2012

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kritikovao je danas potpredsendika Vlade Vojvodine Gorana Ješića zbog izjave da će većina opština u Srbiji pred bankrotom uključujući i Novi Sad i optužio ga da "laže".."Navodi gospodina Ješića su čiste laži motivisane dnevnim politikanstvom i nemogućnošću...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.