Vremenska prognoza za danas: Po danu VRELO, uveče PLJUSAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza za danas: Po danu VRELO, uveče PLJUSAK!

Temperatura veoma visoka!

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Po podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, uglavnom na severu i zapadu zemlje, očekuje se retka pojava pljuskova i grmljavina.

Vetar slab južni i jugozapadni, krajem dana u skretanju na severozapadni. Jutranja tempratura od 12 C do 19 stepeni, najviša dnevna od 28 C do 34 stepena, saopštio je Republicki Hidrometeoroloski Zavod.

U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Po podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti, u pojedinim delovima grada, moguća je pojava pljuskova i grmljavina. Vetar slab južni i jugozapadni, krajem dana u skretanju na severozapadni. Jutranja temperatura oko 19 C, najviša dnevna oko 33 C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, pretežno sunčano i veoma toplo biće u većini mesta sa najvišom temperaturom od 32 do 37 C. U popodnevnim i večernjim satima, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u severnim i južnim i jugozapadnim krajevima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.