Vremenska prognoza - 6. decembar

Izvor: RTS, 05.Dec.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 6. decembar

Oblačno sa sunčanim periodima. Tokom dana od 3 stepena do 7 stepeni. Do kraja nedelje malo toplije, ali uz više oblaka.
 
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
 05.12.2018. Sreda: Iznad većeg dela malo i umereno, a u Pomoravlju i na jugoistoku Srbije i potpuno oblačno, još ponegde je moguća slaba kiša. Vetar slab >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju i skretanju na jugoistočni. Najviša temperatura od 5 do 9 stepeni.
06.12.2018. Četvrtak: Malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša dnevna od 3 do 7 stepeni. Uveče i tokom noći na krajnjem severu umereno naoblačenje.
07.12.2018. Petak: Jutro hladno sa slabim, ponegde i umerenim mrazom. Tokom dana iznad većeg dela malo i umereno oblačno, samo na severu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -7 do 0, najviša dnevna od 5 do 10 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 2 stepena. Upozorenje, potencijalno opasna pojava - Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 80%
08.12.2018. Subota: Pre podne na severu i zapadu, posle podne i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 na jugu i istoku do 4  na severu i zapadu, najviša dnevna od 5 do 10 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 2 stepena.
09.12.2018. Nedelja: Umereno i potpuno oblačno, ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -1 na jugu i istoku do 3 na severu, najviša dnevna od 6 do 11 stepeni.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prognoza: Red oblaka, red Sunca

Izvor: Mondo, 06.Dec.2018, 08:29

U Srbiji će biti oblačno sa sunčanim periodima, najviša dnevna temperatura oko sedam stepeni...U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, a u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.