Vremenska prognoza - 16. novembar

Izvor: RTS, 15.Nov.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 16. novembar

Oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Zbog priliva hladnijeg vazduha sa severoistoka kontinenta, temperatura niža u većini mesta za još 2 do 3 stepena. Jutarnja od -1 do 5, najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
 15.11.2018. Četvrtak Malo do umereno oblačno. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Uveče i tokom noći u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim krajevima jače naoblačenje ponegde je moguća slaba kiša, a na višim planinama provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima, na severu i  istoku povremeno jak, severni i severozapadni. Najviša temperatura od 10 do 15 stepeni.
16.11.2018. Petak Pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama provejavanje snega. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -1 do 5 , najviša od 7 do 12 stepeni.
17.11.2018. Subota Umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, uglavnom istočni. Najniža temperatura od -3 do 3, najviša od 4 do 9 stepeni.
18.11.2018. Nedelja Umereno do potpuno oblačno. Krajem dana očekuje se mestimično kiša, na planinama sneg, a tokom noći ponegde je moguć kratkotrajan sneg i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, severoistočni i istočni. Najniža temperatura od -3 do 1 , najviša od 3 do 7 stepeni.
19.11.2018. Ponedeljak Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -2 do 1 , najviša od 3 do 6 stepeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vremenska prognoza: Temperatura sve niža, danas oblačno sa kišom, na planinama sa snegom

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2018, 08:31

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom...Na planinama se očekuje provejavanje snega. Vetar će biti  slab i umeren, severni i severoistočni...Najniža temperatura od -1 do 5, najviša od 7 do 12 stepeni...BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA..Biometeorološke prilike će imati...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.