Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je da menjate GALERIJU telefona NOVOM, LAKOŠOM

Stigla je Go verzija aplikacije Google Photos, koja je idealna za telefone sa ograničenom količinom resursa.

Ako koristite “klot“ Android, Android One ili Android Go sistem, onda imamo lepu vest - još jedna aplikacija dodata je na Go listu, odnosno postala je lakša, troši manje i resursa i interneta, brža je, ali ima manje funkcija, što nekim korisnicima i neće predstavljati baš neki poseban problem.

Google Photos je preimenovana u Gallery Go, ima samo 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << megabajta, stvorena je za rad van interneta, a s tim u skladu su isečene sve onlajn funkcije. Aplikacija je zadržala opcije kakve su ulepšavanje slika, ispravljanje nedostataka, ako vi to dozvolite i opciju da mašinsko učenje slaže slike po albumima koristeći parametre, koje prepoznaje na slikama - voće, mesta, ljude, putovanja, kuća, posao i slično.

Prvi komentari, nakon 50.000 instalacija su vrlo pozitivni, pa je ocena aplikacije 4.5 i ljudi su dobro reagovali na prezentaciju “Lite“ verzije Google Photos-a.

Naravno, kad je konekcija tu - tu su i neke dodatne opcije, koje se obavljaju preko Google Cloud usluga, a mogu se naći i na običnoj Google Photos aplikaciji.

Svakako isprobajte Gallery Go (za Android Oreo 8.1 i novije) i javite nam utiske!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Google Photos

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.