Vračare iza rešetaka zbog ucena i iznuda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2011, 04:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vračare iza rešetaka zbog ucena i iznuda

BUKUREŠT -

Apelacioni sud u Bukureštu naložio je hapšenje dva žene koje za sebe kažu da su "vračare" zbog ucena i iznuda od jedne poznate televizijske zvezde i drugih rumuniskih javnih ličnosti.

Portparol rumunske policije Kristijan Čiokan saopštio je da su Rada Minca i Roksana Lider dolazile do javnih ličnosti obećavajući da će im "pomoći" u prevazilaženju teškoća na radnom mestu i u ljubavi, kao i prekinuti delovanje "čini", prenela je agencija AP.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />U početku su "vračare", od svojih žrtvi, uzimale malo, ali pošto bi one bile "navučene na njihove usluge" povećavale bi svoje cene.

Među žrtvama dve rumunske "vračare" su bili neimenovani, a poznati rumunski političar, fudbaler, pomenuta televizijska zvezda i drugi, navode rumunski mediji.

Sud je odredio da "vračare" ostanu u pritvoru do suđenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.