Vozio 203 na sat - kazna 140.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2021, 16:13

Vozio 203 na sat - kazna 140.000 dinara

Saobraćajna policija je prilikom kontrole saobraćaja takozvanim "presretačem" na auto-putu Beograd-Šid, na teritoriji Zemuna, zaustavila vozača koji je vozio brzinom 203,1 kilometara na čas na mestu gde je ograničenje bio 100 kilometara, saopštio je danas MUP Srbije.

Potiv četrdesetdvogodišnjeg vozača automobila "porše panamera", švajcarskih registarskih oznaka policija je podnela prekršajnu zbog nasilničke vožnje, a sudija za prekršaje mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara i zaštitnu meru upravljanja vozilom devet meseci na teritoriji Srbije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vozio „porše“ 203 kilometara na sat na autoputu u Zemunu

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2021

Saobraćajna policija je prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačem“ na autoputu Beograd–Šid, na teritoriji Zemuna, zaustavila vozača koji je vozio brzinom 203,1 kilometara na čas na mestu gde je ograničenje bio 100 kilometara, saopštio je danas MUP Srbije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.