Vozači, oprez: Putari na mnogim putevima u Srbiji

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači, oprez: Putari na mnogim putevima u Srbiji

Očekujte i kratkotrajne pljuskove zbog kojih je potreban veći oprez za volanom uz sporiju vožnju

Nestabilni, ali uglavnom povoljni vremenski uslovi omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, ali pošto se i za danas najavljuju povremeno kratkotrajni pljuskovi, zato se vozačima savetuje opreznija vožnja, a posebno ukoliko naiđu na mokre deonice, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Potrebno je smanjiti brzinu prilikom prolaska kroz stenske useke i prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izlaza i ulaska u tunel zbog mogućih odrona, koji se učestali poslednjih dana.

Aktuelni su radovi na mnogim putevima u Srbiji.

Počeli su radovi preko reke Lepenica na autoputu od Niša ka Beogradu, kod petlje Batočina, pa se saobraćaj, u dužini od 1200 metara, odvija jednom polovinom autoputa.

Radi se i na magistralnom putu između Kladova i Brze Palanke. Putari će biti na toj deonici do septembra sledeće godine. Saobraćaj će se u zoni radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Kod Ovčar Banje se radi na redovnom održavanju kolovoza zbog kojih će saobraćaj biti usporen sa mogućim povremenim potpunim obustavama saobraćaja u trajanju od 15-20 minuta.

Na naplatnim stanicama, kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju 180 minuta, a na Kelebiji i Batrovcima 120 minuta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.