Vozač oduzetog automobila CarGo se brani sa slobode

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač oduzetog automobila CarGo se brani sa slobode

M. Š. iz udruženja CarGo, uhapšen pre tri dana zbog ometanja radnika Parking servisa prilikom oduzimanja vozila, pušten je da se brani sa slobode.

Protiv njega kao i kolega koje su na njegov poziv došli kako bi sprečavali odnošenje vozila, biće sproveden redovan krivični postupak za krivicno delo "ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti" iz Zakona o javnom redu i miru, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

M. Š. je bio saslušan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre dva dana i odmah je pušten jer tužilaštvo nije tražilo da mu se odredi pritvor. U daljem toku postupka biće ispitani svedoci događaja i sprovedene neophodne istražne radnje.

Članovi udruženja CarGo okupili su se 21. oktobra uveče na poziv kolege kome je pretilo oduzimanje vozila i neko vreme blokirali saobraćaj na potezu od tržnog centra "Ušće" do Palate Srbija. Nešto pre ponoći članovi udruženja CarGo su se mirno razišli, a vozilo njihovog kolege "pauk" Parking servisa je, ipak, odvezao.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.