Vozač cisterne iz Srbije poginuo kod Šamca

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2018, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač cisterne iz Srbije poginuo kod Šamca

Državljanin Srbije A.R. (39), vozač cisterne, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na regionalnom putu Šamac-Brčko, preneli su danas banjalučki mediji.

Kako je navedeno, nesreća se dogodila juče kada je cisterna, sa oko 20 tona gasa, sletela sa kolovoza, a potom se prevrnula.

Telo nastradalog izvukli su vatrogasci juče popodne, a saobraćaj na toj deonici puta normalizovan je rano jutros nakon što je cisterna uklonjena.O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo u Doboju, koje bi trebalo da utvrdi tačne razloge ove nesreće.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Užasna nesreća kod Šamca: Poginuo Srbin

Izvor: Mondo, 24.Jan.2018

Državljanin Srbije A.R. (39), vozač cisterne, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na regionalnom putu Šamac-Brčko, preneli su danas banjalučki mediji...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija..Nesreća se dogodila kada je cisterna, s oko 20 tona gasa, sletela s kolovoza,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.