Voz naleteo na auto, stradao vozač

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na auto, stradao vozač

Čačak -- Jedan muškarac poginuo je u sudaru voza i automobila na železničkom prelazu na Trnavskoj raskrisnici kod Čačka.

Kako je za Tanjug izjavio načelnik Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić, nastradali muškarac upravljao je automobilom na koji je oko 18.30 sati naleteo voz na relaciji Kraljevo - Požega.

"Na lice mesta su upućena tri vatrogasca-spasioca i jedno vozilo za tehničke intervencije u saobraćaju. Nastradali muškarac je bio jedini putnik u putničkom vozilu na koje je naleteo voz", naveo je Broćić.

On je dodao da je uvidjaj još u toku i da će uzroci saobraćajne nezgode biti naknadno saopšteni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo-vozac-u-sudaru-automobila-i-voza

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2014

Nesreća se dogodila oko 18 časova, kada je voz koji je saobraćao na relaciji Požega - Kraljevo udario u putnički automobil koji je prelazio prugu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.