Voz kod Grdelice smrskao automobil, vozač preživeo

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 16:03

Voz kod Grdelice smrskao automobil, vozač preživeo

Teretni voz na liniji Preševo - Niš, naleteo je danas na automobil na pružnom prelazu u samom centru Grdelice kod Leskovca.

Potpuno ga smrskao, a vozač S.S. (65) iz okolnog sela Tupalovce preživeo je nesreću.

Kako je agenciji Beta potvrđeno u preduzeću Železnica Srbije, udes se dogodio oko 10 sati i od tada je pružni saobraćaj u prekidu.

Vozač automobila S.S. prelazio je prugu preko, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tvrde meštani, neobezbeđenog prelaza kada je u njega udario voz.

Ekipa Doma zdravlja u Grdelici reagovala je za par minuta, i zatekla vozača u svesnom stanju i sposobnog da se orijentiše.

"Žalio se na bolove u levom delu grudnog koša i levoj ruci. Ukazali smo mu prvu pomoć i prebacili ga u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, gde slede snimanja i ispitivanja", rekla je doktorka Marina Pešić.

Meštanin koji živi u blizini pruge rekao je da je ođednom čuo jak udarac, škripu kočnica voza, a zatim ugledao scenu od koje se "naježio", jer je automobil nasred pružnog prelaza bio potpuno smrskan.

"Pozvao sam komšije i otrčali smo do mesta udesa, videli da je vozač automobila živ i polako smo ga izvukli. Rekao sam: Brate, ovaj dan da slaviš kao svoju drugu slavu", ispričao je on.

On je rekao da se na tom pružnom pelazu često dešavaju nezgode jer nema rampe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.