Voz iskliznuo sa šina, bez povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz iskliznuo sa šina, bez povređenih

Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada je u prekidu zbog iskliznuća lokomotive međunarodnog voza kod Čortanovaca, saopštila je danas Železnica Srbije.

Foto: Ilustracija

Nezgoda se dogodila u nedelju u 23.00, kada je na ulasku u železničku stanicu Čortanovci iskliznula lokomotiva voza koji je iz Beograda saobraćao za Budimpeštu.

U saopštenju se navodi da u tom događaju nije bilo povređenih.

 

Lokomotiva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iskliznula s tri osovine. Nijedan od četiri vagona u sastavu tog voza nije iskliznuo. Putnici iz tog voza su drugom železničkom kompozicijom noćas nastavili putovanje ka Subotici.

 

Tokom noći na mesto iskliznuća je oko 2.00 stigao pomoćni voz, posle čega je isključen napon u kontaktnoj mreži i počele su aktivnosti na podizanju iskliznule lokomotive.

 

Uzrok iskliznuća, kao i visina materijalne štete biće utvrđeni tokom islednog postupka, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario čoveka na mostu kod Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2014, 11:31

Lokomotiva međunarodnog voza koji je iskočio iz šina kod Čortanovaca, kada je nakon skoro 24 sata vraćena na kolosek, udarila je jednog čoveka na mostu preko Dunava kod Novog Sada...Ovo je za RTV potvrdio Ranko Vukobrat iz Železnice Srbije. On je dodao da je lice koje je voz udario, preživelo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.