Voz Romantika do Mokre Gore i Sremskih Karlovaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz "Romantika" do Mokre Gore i Sremskih Karlovaca

BEOGRAD - Muzejski voz "Romantika" u subotu, 26. jula saobraćaće do Mokre Gore i Sremskih Karlovaca, najavile su "Železnice Srbije".

U okviru jednodnevnog izleta vozom "Romantika" na Šargansku osmicu putnici će moći da uživaju u muzejsko-turističkom projektu srpskih železnica, ali i da obiđu jedinstvenu prugu uskog koloseka vozom "Nostalgija".

"Romantika" polazi sa Glavne železničke stanice Beograd u 8 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a od stanice Branešci organizovan je transfer autobusima do muzejsko-turističkog kompleksa "Šarganska osmica" u Mokroj Gori, dok je povratak u Beograd zakazan za 22.30 časova.

Cena karte za prevoz vozovima "Romantika" i "Nostalgija" za odrasle iznosi 1.422, a za decu od šest do 14 godina, 862 dinara, dok transfer autobusom na relaciji Branešci - Mokra Gora - Branešci košta 300 dinara.

Druga garnitura muzejskog voza "Romantika" krenuće u 9.20 časova sa Glavne železničke stanice Beograd ka Sremskim Karlovcima, a nakon celodnevnog izleta u glavni grad stiže u 20 časova.

Putnici će za povratnu kartu u trećem razredu morati da izdvoje 462, u drugom razredu 555, a u prvom 666 dinara, deca plaćaju 333 dinara, a penzioneri 467 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.