Volonteri pomažu osobama sa invaliditetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volonteri pomažu osobama sa invaliditetom

NOVI SAD -

Učesnici međunarodnog volonterskog kampa "Jegrička 2011" danas su uređivali zelene površine na obali kanala Dunav-Tisa-Dunav na prostoru namenjenom za Centar za obuku i rekreaciju osoba sa invliditetom.

Volonteri su uredili i specijalnu površinu na kojoj osobe sa invaliditetom mogu da pecaju.

Na kampu učestvuje 15 volontera iz osam zemalja. Kamp je počeo 15. avgusta i trajaće do 25. avgusta.

Organizator i domaćin je Javno vodoprivredno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preduzeće Vode Vojvodine, koje je u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije ugostilo volontere u Temerinu.

Volonteri rade i na uređivanju "edukativne staze" u dužini od tri i po kilometra, uz desnu obalu reke Jegričke.

Na kampu učestvuju volonteri iz Španije, Belgije, Grčke, Južne Koreje, Japana, Francuske, Slovenije i Nemačke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Likovna kolonija u Domu za invalide u Zemunu

Izvor: Blic, 20.Avg.2011, 13:30

Likovna kolonija, koju organizuje Udruženja stanara Doma za odralsla invalidna lica u Zemunu otvorena je danas i trajaće do 26. avgusta. ..Na ovogodišnjoj, sedmoj po redu koloniji, učestvuje oko 30 umetnika, prvenstveno osoba s invaliditetom, ali i drugih umetnika iz Beograda, Arandjelovca, Bele...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.