Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 02:31

Volite vozove? Train Valley 2 je besplatna na Epic Games do 20. jula

Još šest dana na sajtu Epic Games Store možete besplatno preuzeti mešavinu puzzle, mikro-menadžment i tycoon vrste igara kroz vođenje železničke industrije – Train Valley 2. Ukoliko igru dodate u svoju biblioteku do 20. jula, ostaće vaša zauvek.
Svoju železničku kompaniju možete preneti iz industrijske revolucije u budućnost, zadovoljavajući potrebe gradova i ostalih industrija u dolini koju smo sreli i u originalu. U nastavku igre stižu još teži i složeniji izazovi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << povećavaju kompleksnost načina na koji dolina funkcioniše.
S obzirom na to da nosi oznaku Pegi 3, koja podrazumeva da je pogodna za sve uzraste, tokom leta uz nju u svet preduzetništva možete uvesti i na taj način zabaviti i najmlađe.
Za ljubitelje vozova Train Valley 2  nudi različite modele lokomotiva Kompanija koju vodite treba da pomogne lokalnoj zajednici da napreduje, a ukoliko volite vozove uživaćete u 18 modela lokomotiva koje se kroz igru otključavaju, zajedno sa više od 45 tipova vagona.
Novi režim u nastavku igre je Company Mode koji obuhvata 50 nivoa, a igra ujedno nudi Level Editor sa više od 1500 nivoa koje su igrači već generisali, a sami možete napraviti sopstveni koristeći Workshop.

Train Valley 2 ima jedinstvene vizuelne prikze zasnovane na low-poly estetici za kreiranje jednostavnih 3D modela. Ukoliko osim vozova, volite da rešavate složene logisitičke probleme, ovo je prava igra za isprobavanje preduzetničkih mogućnosti u železničkom saobraćaju, a ujedno ne podrazumeva igranje prvog dela.
Sistemski zahtevi nisu veliki, a ukoliko koristite Windows operativni sistem, ona može raditi i na Vista SP1+, ne zahteva brzinu takta procesora veću od 2,2 GHz, kao ni više od 2 GB RAM-a, a prostor koji zauzima je samo 1 GB. Procesori koji bi mogli da je podrže su Intel Core 2 duo E4500 ili AMD Athlon 64 X2 6400+, dok je na strani grafike dovoljna Ati Radeon HD 2400 ili Nvidia Geforce 7600 grafička karta, odnosno moderniji iGPU.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.