Vojvođanski klub: Istinski Dan Vojvodine je 31. jul

Izvor: Danas, 30.Jul.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanski klub: Istinski Dan Vojvodine je 31. jul

Nevladina organizacija Vojvođanski klub saopštila je danas, povodom 31. jula, dana kada je 1945. godine konstituisana Vojvodina kao autonomna pokrajina, da Vojvodina tada u sastav Srbije nije ušla "kao bezlična teritorija", već kao konstituisana autonomna pokrajina. Članak Vojvođanski klub: Istinski Dan Vojvodine je 31. jul se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nemački bombarder oborio svetski rekord

Izvor: Danas, 31.Jul.2019, 07:31

Sa naslovnica Vremena i Pravde 31. jula 1939. godine saznajemo da su prepreke u englesko-japanskim pregovorima nastale zbog ispitivanja transfera srebra, kao i za izjavu ministra Sunjera da su vrata Španije otvorena svim zemljama kojima je stalo do njihovog prijateljstva. Članak Nemački bombarder...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.