Vojvodina dobila Babića, ostala bez novca

Izvor: Mondo, 02.Sep.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina dobila Babića, ostala bez novca

Propao transfer Srđana Babića u Sampdoriju. Igrač se, razočaran, vratio u Srbiju. Vojvodina ostala bez milion evra obeštećenja.

Foto: MN Press

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. S tim što, izgleda, u ovoj situaciji nikome nije svanulo. Osim treneru Vojvodine Zoranu "Džimiju" Mariću".

Srđan Babić, 18-godišnji štoper Vojvodine, bio je na pragu prelaska u Sampdoriju, kod Siniše Mihajlovića. Ali, odjednom, poslednjeg dana prelaznog roka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ništa od transfera!

Mladi napadač je sa koferima otišao na aerodrom, razočaran, i vratio se za Srbiju, letom iz Đenove, gde je bio zajedno sa svojim menadžerom Zoranom Pavlovićem, inače bivšim predsednikom Upravnog odbora kluba.

"Ne znam šta da kažem... Nismo uspeli da se dogovorimo, zapelo je na nekoj drugoj strani. Verujte mi, nije do mene", bilo je sve što je Babić rekao za "Sport".

Ovaj neočekivani, ali u prelaznim rokovima često viđani obrt, znači da će Babić ostati u Vojvodini (bar) do januara, da će "lale" ostati bez milion evra obeštećenja, a jedini koji mogu da se raduju su trener Zoran Marić i ekipa, jer će i tokom jesenjeg dela sezone imati pouzdanog saigrača u zadnjoj liniji tima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.