Vođa škaljaraca sahranjen nadomak Cetinja VIDEO

Izvor: B92, 27.Sep.2022, 18:54

Vođa "škaljaraca" sahranjen nadomak Cetinja VIDEO

Podgorica -- Vođa "škaljarskog klana" Jovan Vukotić sahranjen je u porodičnoj gorbnici na groblju u Čevu nadomak Cetinja, odmah pored oca Veselina.

Priča se da su članovi porodice duže od četiri sata primali saučešća.

Datum i mesto sahrane ubijenog vođe "škaljaraca" čuvan je u najstrožijoj tajnosti, iz bezbednosnih razloga, ali je iznenada procurela informacija da je njegovo telo dopremnjeno iz Istanbula i da će biti sahranjen na groblju u Čevu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Držanje u tajnosti termina sahrane pokojnog Vukotića ima smisla upravo iz razloga što se na taj način onemogućuje neki potencijalni mafijaški obračun", rekao je prof. dr Radomir Antonović.

Ubistva po najvećim gradovima Evrope, zločini i likvidacije po danu pred svedocima i, kao u slučaju Vukotića, pred ženom i maloletnom ćerkom, pokazuju da ni "škaljarski" ni "kavački klan" ne prezaju ni od čega.

"Opet sa druge strane razumljivo je i da se taj dan negde saznao jer ipak je to za tako malo mesto u Crnoj Gori značajan događaj i trenutak", dodaje Antonović.

I jeste tako, jer je i sama porodica Vukotić mesto i vreme sahrane objavila u umrlici, a najbliži se čituljama opraštali od Jovana.

"Praksa je kod tih mafijaških sahrana da dođu i oni koji su učestvovali u samoj likvidaciji", rekao je Antonović.

Veliki broj agenata i policajaca u civilu je pratio ukop šefa "škaljarskog klana" zbog straha od novog napada "kavčana" .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.