Vlast se neće odreći kontrole nad REM-om

Izvor: Danas, 21.Avg.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast se neće odreći kontrole nad REM-om

Vlast neće dozvoliti da se ispuni zahtev opozicije za smenom članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) jer bi time izgubili glavni mehanizam kontrole nad medijima i svoju propagandnu mašineriju, ocenili su sagovornici Danasa. Članak Vlast se neće odreći kontrole nad REM-om se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zekić: Pokušavali smo da pomognemo Maji Pavlović

Izvor: Danas, 21.Avg.2019

Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je danas da je čula za to je vlasnica novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović ponovo počela štrajk glađu, ali da to više nema veze sa REM. Članak Zekić: Pokušavali smo da pomognemo Maji Pavlović se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.