Vlasotince: Rekonstruisana zgrada Kulturnog centra predata na upotrebu

Izvor: medijacentar016.com, 05.Jun.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasotince: Rekonstruisana zgrada Kulturnog centra predata na upotrebu

LESKOVAC, VLASOTINCE - Rekonstruisana i dograđena zgrada Kulturnog centra u Vlasotincu predata je na upotrebu građanima, a otvaranju renoviranog objekta prisustvovao je i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević. “Otvaranje ustanove kulture jednako je otvaranju jedne velike fabrike, ali fabrike kulture i duha, kulturnih stremljenja i uživanja”, rekao je ministar Vukosavljević. On je govorio o važnosti ulaganja u kulturu čiji se efekti vide kasnije, ali nisu zbog toga manje važni. Osim sale u kojoj ima mesta za 178 posetilaca, tu su i četiri nove kancelarije, klub i konferencijska sala. “Namera nam je bila da naši građani dobiju višenamenski objekat za sve sadržaje u kulturi”, rekao je predsendik opštine Zoran Todorović.

Nastavak na medijacentar016.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar kulture u Vlasotincu

Izvor: JUGpress.com, 05.Jun.2019

VLASOTINCE..U Vlasotincu je priređeno otvaranje rekonstruisane i događajne zgrade Kulturnog centra, a na otvaranju je bio i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević. Kulturni centar u Vlasotincu, koji je u okviru projekta „Dijalekt“ na konkursu „Gradovi u fokusu“ sufinansiran od...

Nastavak na JUGpress.com...

Rekonstruisana zgrada Kulturnog centra u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2019, 13:14

Nove stolice i bezbedniji i lepši enterijer dobili su Vlasotinčani rekonstrukcijom zgrade Kulturnog centra, a u okviru radova dograđene su i 4 nove kancelarije, klub i konferencijska sala. Radovi su koštali 52 miliona dinara, a po pola je plaćeno iz budžeta Opštine i Ministarstva kulture.

Nastavak na JužneVesti.com...