Izvor: SandzakPress.net, 17.Jun.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnici planiraju obnovu Smailbegovića hana

Novi Pazar - Smailbegovića han, jedan od najstarijih objekata u Novom Pazaru, koji je prošlog ljeta izgorio do temelja biće ponovo izgrađen i to u svom originalnom obliku, rekao je radiju Sto plus Mithat Smailbegović, jedan od vlasnika ovog zdanja. Smailbegović, kaže da će 24 nasljednika rekonstrukciju finansirati iz sopstvenih izvora, da neće tražiti pomoć od […]

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Vlasnici planiraju obnovu Smailbegovića hana

Izvor: SandzakInfo.net, 17.Jun.2014

Smailbegovića han, jedan od najstarijih objekata u Novom Pazaru, koji je prošlog leta izgoreo do temelja biće ponovo izgrađen i to u svom originalnom obliku, rekao je radiju Sto plus Mithat Smailbegović, jedan od vlasnika ovog zdanja.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.