Vlajić: Tužilac odlučuje o daljim koracima

Izvor: RTS, 11.Apr.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlajić: Tužilac odlučuje o daljim koracima

Advokat lidera Građanske inicijative SDP-a Nebojša Vlajić izjavio je da je na javnom tužiocu da odluči o daljim koracima nakon završetka istrage o slučaju Olivera Ivanovića.

Nebojša Vlajić nije mogao da precizira kada će početi suđenje rekavši da sve zavisi od tužioca.

"Zavisi od tužioca da li će podići optužnicu, kada, i kada će biti suđenje. To od mene ne zavisi, javni tužilac sprovodi istragu i kad je bude završio on će da odluči šta će dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da radi", rekao je Vlajić Tanjugu

Vlajić je dodao da još uvek nema nikakve informacije i da je istraga o slučaju Olivera Ivanovića još uvek u toku.

Lider Građanske inicijative SDP uhapšen je 27. januara, zbog sumnje da je učestvovao u zločinima počinjenim na Kosovu tokom 1999. i 2000. godine, uključujući teško ubistvo.

Nakon više od mesec dana provedenih u pritvoru u Prištini on je oko nedelju dana štrajkovao glađu zahtevajući da bude premešten u pritvor u Severnoj Mitrovici, što se i dogodilo 12. marta.

Ivanović je jedan od pritvorenih Srba na Kosovu za koje je Vlada Srbije dala garancije da će, u slučaju da mu se dozvoli odbrana sa slobode, biti u svakom trenutku dostupan ovdašnjem pravosuđu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slučaj Ivanović (samo) u rukama tužioca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2014

Advokat lidera građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Nebojša Vlajić izjavio je danas da je na javnom tužiocu da odluči o daljim koracima nakon završetka istrage u vezi slučaja njegovog klijenta, a koja je još uvek u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.