Vlado Georgiev: Biće to veče za pamćenje!

Izvor: Poštar.rs, 05.Sep.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev: Biće to veče za pamćenje!

Popularni kantautor Vlado Georgiev nastupice 20. septembra na otvoranju ekskluzivne bašte kluba Topčiderska noć, a za ovu priliku pevač sprema jedinstven repertoar kojim će obradovati svoje fanove.

-Očekuje me još jedno u nizu sjajnih druženja sa beogradskom publikom, i siguran sam da će to biti veče za pamćenje! Reč je o intimnijem nastupu, pa će i moj repertoar biti prilagođe istom. Zadovoljstvo mi je što ću, nedugo posle koncerta u Areni, ponovo stati pred publiku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Poštar.rs << Beogradu, a kako je reč u prelepom, prirodnom ambijentu Topčidera, ugođaj će biti potpun, kaže Vlado.

Pevač je u Beogradu, tačnije u Kombank areni nastupio 6. juna ove godine, a najveća sportska hala na Balkanu, bila je mala da primi sve one koji su želeli da vide i čuju popularnog Barbu.

Nastavak na Poštar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poštar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poštar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.