Vlada usvojila zakon o dugu Albanije SFRJ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila zakon o dugu Albanije SFRJ

BEOGRAD -

Vlada Srbije usvojila je danas predlog zakona o potvrđivanju Memoranduma između Saveta ministara Albanije i Savjeta ministara BiH, te vlada Makedonije, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore o regulisanju duga Albanije po obračunima vezanim za robni promet između Albanije i bivše SFRJ.

U saopštenju sa sednice, u kojem nisu navedene detaljnije informacije o Zakonu kojim se reguliše dug Albanije, navodi se da je Vlada Srbije danas donela i Predlog zakona o izmenama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2011. godine i Predlog zakona o izmenama zakona o popisu poljoprivrede 2011. godine.

Vlada je usvojila Uredbu o sadržaju i načinu izrade planova zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama, kao i Uredbu o načinu i postupku označavanja tajnosti podataka, odnosno dokumenata, navodi se u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.