Vlada usvojila odluku o raspodeli sredstava iz NIP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2010, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila odluku o raspodeli sredstava iz NIP-a

BEOGRAD - Vlada Srbije je danas usvojila Odluku o rasporedu i korišćenju sredstava za realizaciju projekata Nacionalnog investicionog plana, utvrđenih budžetom za 2010. godinu, u iznosu od 26,05 milijardi dinara za finansiranje 389 projekata.

Na današnjoj sednici vlada je usvojila Zaključak o prihvatanju programa dugoročnog stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica Vojske Srbije za 2010. godinu, kao i Zaključak o usvajanju akcionog plana za efikasno korišćenje telekomunikacione >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << infrastrukture.

Usvojen je i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o državnom premeru i katastru, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Vlada je danas usvojila i Predlog zakona o lekovima i medicinskim sredstvima kojim se uređuju uslovi i postupak izdavanja dozvola za stavljanje leka u promet, odnosno upis lekova u registre koje vodi Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije.

Donete su i uredbe o uslovima za monitoring i zahtevima kvaliteta vazduha, o izmenama i dopunama uredbe o određivanju aktivnosti, čije obavljanje utiče na životnu sredinu, Uredba o utvrđivanju programa izgradnje, rekonstrukcije i održavanja vodoprivrednih objekata za 2010. godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojena odluka o korišćenju sredstava iz NIP-a

Izvor: Capital.ba, 18.Feb.2010

BEOGRAD, Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sjednici Odluku o rasporedu i korišćenju sredstava za realizaciju projekata Nacionalnog investicionog plana /NIP/, utvrđenih budžetom za 2010. godinu. Iz Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Srbije danas je saopšteno da je u ovoj godini za finansiranje...

Nastavak na Capital.ba...

Za projekte iz NIP-a 26 milijardi

Izvor: RTS, 18.Feb.2010

Vlada Srbije usvojila Odluku o korišćenju sredstava za projekate NIP-a, program stambenog kreditiranja vojnih lica i izmene i dopune Zakona o državnom premeru i katastru...Na današnjoj sednici, Vlada Srbije usvojila Odluku o rasporedu i korišćenju sredstava za realizaciju projekata Nacionalnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.