Vlada raspustila Skupštinu opštine Mionica

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada raspustila Skupštinu opštine Mionica

Vlada Srbije raspustila je Skupštinu opštine Mionica i obrazovala Privremeni organ koji će obavljati "tekuće i neodložne poslove" do konstituisanja Skupštine i izbora izvršnih organa opštine.

Foto: Screenshot SO Mionica

Kako je objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika", za predsednika Privremenog organa imenovan je Boban Janković, a članovi su Ivana Kovačević, Milovan Lekić, Dragan Gavrilović i Miroslav Đurić.

Predsednik organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rad Privremenog organa, predsedava sednicama i obavlja druge poslove koje mu Privremeni organ poveri.

Privremeni organ imenuje sekretara koji se stara o obavljanju stručnih i tehničkih poslova u vezi sa sazivanjem i održavanjem sednica.

Privremeni organ donosi Poslovnik koji uređuje organizaciju i način rada.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.