Vlada o restruktuiranju rudnika Štavilj

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada o restruktuiranju rudnika "Štavilj"

Na sednici Vlade obrazovan tim koji će ispitati mogućnosti i pripremiti predlog za realizaciju Projekta "Štavalj".

Vlada Srbije je na današnjoj sednici obrazovala tim koji će ispitati mogućnosti i pripremiti predlog za realizaciju Projekta "Štavalj".

Zadatak ovog tima je da proceni mogućnosti i strateške partnere za restrukturiranje rudnika "Štavalj", izgradnju termoelektrane i prenosnog sistema, saopštila je Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije.

Procenjuje se da bi se mogla izgraditi termoelektrana kapaciteta 300 megavati, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tim za restrukturiranje rudnika Štavalj

Izvor: Beta, 04.Feb.2014

BEOGRAD, 4. februara 2014. (Beta) - Vlada Srbije je na sednici u utorak obrazovala tim koji će ispitati mogućnosti i pripremiti predlog za realizaciju Projekta "Štavalj" kojim se predvidja restrukturiranje tog rudnika, saopštila je vlada...Zadatak tog tima je da proceni mogućnosti i strateške partnere...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.