Vlada dala 10.000 $ školi u Zelenortskoj Republici

Izvor: Mondo, 17.Sep.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada dala 10.000 $ školi u Zelenortskoj Republici

Vlada Srbije odlučila je danas da dodeli jednokratnu pomoć od 10.000 dolara školi na ostrvu Santjago u Zelenortskoj Republici (Republika Kabo Verde), navodi se u saopštenju posle sednice Vlade Srbije.

Foto: Petar Stojanović, MONDO

  Novac je opredeljen za računarsku opremu srednje škole "Lucijano Garsija" u San Lorensu duš Oranguš.

"Za opremanje računarskom opremom srednje škole 'Lucijano Garsija' u San Lorensu duš Oranguš na ostrvu Santjago >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Zelenortskoj Republici (Republika Kabo Verde) Vlada Srbije donela je odluku o dodeli jednokratne pomoći u iznosu od 10.000 dolara", piše u saopštenju.

Vlada Srbije najavila je u odvojenom saopštenju da će se premijerka Srbije Ana Brnabić sutra sastati sa ministrom spoljnih poslova i zajednica i ministrom odbrane Republike Kabo Verde Luišom Filipeom Lipešom Tavarešom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.