Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jan.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada RS ponudila sindikalcima višu cenu rada

Vlada Republike Srpske ponudila je u nedelju tokom razgovora sa predstavnicima granskih sindikata zaposlenih u javnom sektoru da se nakon šest meseci ove godine analizira stanje budžetskih prihoda i rashoda, te razmotri mogućnost povećanja cene rada zaposlenih.   Ministarstva su predložila da cenu rada u 2014. uvećaju za pet odsto u odnosu na sada važeću, kao i da nakon prvih šest meseci naredne godine razmotre mogućnost njenog dodatnog povećanja.  ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vlada RS ponudila veću cijenu rada, sindikalci odbili

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Jan.2013

BANJA LUKA - Ministarstva su predložila da cijenu rada zaposlenih budžetskih korisnika u 2014. uvećaju za pet odsto u odnosu na sada važeću, te da nakon prvih šest mjeseci naredne godine razmotre mogućnost njenog dodatnog povećanja.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.