Vitni Hjuston: Nisam skidala pidžamu sedam meseci

Izvor: Blic, 11.Sep.2009, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitni Hjuston: Nisam skidala pidžamu sedam meseci

Američka pevačicaVitni Hjuston izjavila je da je provela sedam meseci noseći samo pidžamu dok je bila u "paklu droge" sa mužem Bobijem Braunom, prenosi "Dejli Mejl".

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala američkoj voditeljki Opri Vinfri, Vitni Hjuston otkriva kako je njen život krenuo strmoglavom nizbrdicom nakon hit filma "Telohranitelj" iz 1992. godine.

Opra Vinfri je još dodala da "ona ni za šta ne krivi bivšeg muža Bobija Brauna i da je sama odgovorna za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzimanje droge".

U jednom trenutku ona je priznala da nije izašla iz pidžame sedam meseci. Vinfri je rekla da je pre intervjua upitala pevačicu šta želi da postigne tim intervjuom i ona joj je odgovrila "da želi da ispriča svoju priču, da želi da kaže istinu".

Vitni Hjuston trenutno promoviše novi album "I look to You", koji je njen prvi studijski cd za sedam godina. U poslednjem intervjuu 2002. godine sa Dajanom Sojer, ona je negirala navode da uzima drogu. Tada je rekla: "Zarađujem previše novca da bih pušila krek". Uprkos njenim demantima, ona se prijavila na lečenje u Džordžiji dve godine kasnije. Ali, od razlaza sa bivšim mužem Bobijem Braunom 2006. i dobijanja starateljstva nad njihovom ćerkom Bobi Kristinom ona je uporno planirala povratak na muzičku scenu

Vitni Hjuston je jedina umetnica ikada koji je uspela da ima sedam uzastopnih višestruko platinastih albuma, čime je pretekla čak i Bitlse.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.