Višesatna zadržavanja na teretnim terminalima

Izvor: RTS, 21.Sep.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višesatna zadržavanja na teretnim terminalima

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije su višesatna zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na prelazu "Sremska Rača" teretna vozila čekaju oko 10 sati, na "Batrovcima" oko šest sati, a na "Kelebiji" oko četiri sata.
Za putnička vozila na granicama nema zadržavanja.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
AMS, takođe, prenosi da je večeras pojačan saobraćaj na izlazima iz većih gradova Srbije.
Kako se precizira, najopterećenija je Ibarska magistrala ka Lazarevcu, a zatim obrenovački, pančevački i zrenjaninski put, kao i autoput kroz Beograd.
Vozače očekuje usporena vožnja, kako zbog pojačanog saobraćaja tako i zbog radova, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Višesatna zadržavanja na teretnim terminalima

Izvor: Blic, 21.Sep.2018

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije su višesatna zadržavanja, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.