Višesatna čekanja za teretnjake na granici

Izvor: B92, 17.Sep.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višesatna čekanja za teretnjake na granici

Na teretnim terminalima na granici sa Hrvatskom, na prelazu "Batrovci" se na izlazu iz zemlje čeka oko sedam sati.

Na prelazu "Šid"čeka se oko četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnim prelazima sa Mađarskom, na "Horgošu" su zadržavanja oko dva sata, a na "Kelebiji" oko tri sata.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, trenutno nema dužih zadržavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
AMS navodi da se na putevima u Srbiji saobraćaj nesmetano odvija. Na auto-putevima i državnim putevima prvog i drugog reda nema zastoja i prekida, dok se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Višesatna čekanja na granici za kamione

Izvor: Blic, 17.Sep.2018

Na teretnim terminalima na granici sa Hrvatskom, na prelazu "Batrovci" se na izlazu iz zemlje čeka oko sedam sati, a na prelazu "Šid" oko četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Umeren saobraćaj, teretnjaci više sati na prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2018, 08:29

Nastavlja se period dobrih vremenskih uslova za vožnju, uz umeren intezitet saobraćaj van većih gradova i sa usporenom vožnjom jedino na deonicama gde se obavljaju radovi, saopštio je AMSS...Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP, trenutno nema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.