Više vozila na putevima, vetar u slabljenju

Izvor: RTS, 30.Okt.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više vozila na putevima, vetar u slabljenju

Ponedeljkom se po pravilu u jutarnjim satima očekuje veći broj vozila na prilaznim putevima većih gradova, kao i unutar gradskih saobraćajnica.
Vetar je danas u slabljenju sa daleko manjom brzinom i udarima u odnosu na predhodni dan, ali u nekim delovima Srbije smanjena je vidljivost zbog magle i vlažni su kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Upozorava se da česte temperaturne razlike >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utiču na češću pojavu odrona, posebno na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure.
Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta, naveo je AMSS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPOZORENJE ZA VOZAČE Pazite na odrone i jutarnje gužve, čekanja i na granicama

Izvor: Blic, 30.Okt.2017

Ponedeljkom se po pravilu u jutarnjim satima očekuje veći broj vozila na prilaznim putevima većih gradova, kao i unutar gradskih saobraćajnica...Vetar je danas u slabljenju sa daleko manjom brzinom i udarima u odnosu na predhodni dan, ali u nekim delovima Srbije smanjena je vidljivost zbog magle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.