Više hiljada policajaca na srpsko-mađarskoj granici

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više hiljada policajaca na srpsko-mađarskoj granici

Mađarska vlada odlučila je da angažuje nekoliko hiljada policajaca duž granice Mađarske sa Srbijom na kontroli migracije, najavio je danas šef kabineta mađarskog premijera Janoš Lazar.

Lazar je rekao da će jedinice graničara biti uspostavljene unutar policijskih snaga.

Lazar je saopštio i da je mađarska vlada tražila od poslaničkih grupa vladajuće koalicije Fidesa i Demohrišćanske partije da pokrenu postupak za zakazivanje vanredne sednicu parlamenta, na kojoj bi se raspravljalo o amandmanu krivičnog zakona koji se tiče ilegalne migracije.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Više hiljada policajaca na granici sa Srbijom

Izvor: Cafe.ba, 18.Avg.2015

Mađarska Vlada odlučila je da angažuje nekoliko hiljada policajaca duž granice Mađarske sa Srbijom na kontroli migracije, najavljeno je iz Vlade u Budimpešti...Šef kabineta mađarskog premijera Janoš Lazar izjavio danas da će jedinice graničara biti uspostavljene unutar policijskih snaga, prenose...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.