Viljeda: Zvezda hoće da kupi Garida, ali nema para!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljeda: Zvezda hoće da kupi Garida, ali nema para!

"Proteklih šest meseci, koliko je proveo na pozajmici, nije rešen taj problem, tako da je veoma teško da će Garido nastaviti saradnju”, rekao je menadžer Rafael Viljeda.

Ništa od nastavka saradnje: Luis Garido  

Luis Garido završava misiju u Crvenoj zvezdi. Pomalo zbog toga što nije opravdao epitet pravog pojačanja, pre svega to se videlo na 144. večitom derbiju u Humskoj, a najviše zbog toga što je kasa na “Marakani” odavno prazna i nema novca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za transfer.

 

Menadžer Rafael Viljeda potvrdio je za medije iz Hondurasa da Garidu ističe pozajmica i da klub nema para za eventualno otkupljivanje njegovog ugovora.

“Zvezda je zainteresovana da kupi Garida, ali problem je ekonomske prirode. Proteklih šest meseci, koliko je proveo na pozajmici, nije rešen taj problem, tako da je veoma teško da će Garido nastaviti saradnju”, rekao je Viljeda.

 

Garido bi koštao Zvezdu između 350.000 i 400.000 evra, što je u ovoj situaciji preskupo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.