Viktorija Bekam na ivici anoreksije

Izvor: Glas javnosti, 17.Jul.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam na ivici anoreksije

LOS ANĐELES - Mršavija nego ikad!

Godinu dana posle rođenja ćerke Harper, supruga Dejvida Bekama deluje kao da je na ivici anoreksije.

Od poslednjeg porođaja stalno vežba i trči šest dana u nedelji, nosi haljine do kolena i štikle, ali ovoga puta pokazala je svoje tanke noge u uskim farmerkama.

Majka četvoro dece tako je istakla svoju izrazito mršavu figuru uz koju je obukla običnu majicu u istoj boji farmerki. Duge noge dodatno je naglasila i cipelama >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na visoku štiklu.

"Kad nešto započnem, postanem poprilično opsednuta sa tim", izjavila je Viktorija nedavno u intervjuu za Vogue.

Pre nego što je ostala trudna sa Harper imala je 45 kilograma i uspela je da vrati tu kilažu vrlo brzo.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktorija Bekam na ivici anoreksije

Izvor: Kurir, 17.Jul.2012

LOS ANĐELES - Mršavija nego ikad!..Godinu dana posle rođenja ćerke Harper, supruga Dejvida Bekama deluje kao da je na ivici anoreksije...Od poslednjeg porođaja stalno vežba i trči šest dana u nedelji, nosi haljine do kolena i štikle, ali ovoga puta pokazala je svoje tanke noge u uskim farmerkama...Majka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.