Video: NASA snimila anđela!?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2012, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: NASA snimila anđela!?

Kamere NASA "uhvatile" su veoma čudan oblik sa krilima prilikom snimanja Sunca. Brojni gledaoci video klipa odmah su primetili da se najverovatnije radi o anđelu koji leti ka našoj zvezdi.

Misteriozni objekat zaokuržen je zelenom bojom na fotografiji  

Ovaj veoma čudan objekat, koji je usnimila svemirska opservatorija SOHO, je dva do tri puta veći od naše planete. Teoretičari zavere su odmah primetili da je NASA sa zvanične prezentacije uklonila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sporne delove snimka.

Srećom, originalan snimak je dostupan, a vi procenite o čemu se radi: da li je u pitanju anđeo, svemirski moljac ili greška u snimku.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.