Viber trik: Brisanje poslatih poruka

Izvor: Mondo, 26.Nov.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viber trik: Brisanje poslatih poruka

Evo kako to da uradite!

Foto: Viber.

Verovatno ste već pročitali na našem portalu da je Viber uveo slanje različitih vrsta fajlova preko četa, kao i da je omogućeno brisanje poruka. Ovo drugo je vrlo zgodna opcija, ukoliko pošaljete nešto slučajno ili se nakon slanja poruke - predosmislite. Ili jednostavno hoćete nešto da "poreknete" (na digitalni način". Ukoliko osoba kojoj ste poruku poslali istu ne pročita, ili čak i ako je pročita, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napravi screenshot ili je slika, nikada neće postojati dokaz o njenom postojanju.

Kako obrisati poslate Viber poruke

- Otvorite konverzaciju u kojoj je poruka

- Zadržite poruku koju želite da obrišete i

- U prozoru odaberite Obriši moju kopiju ili Obriši sve kopije.

To je to. Ako odaberete opciju Obriši moju kopiju obisaće se poruka samo kod vas, dok će se poruka izbrisati sa Viber naloga svih korisnika odabirom opcije Obriši sve kopije.

Ovaj trik pronašli smo na PhoneArena, a najveći broj trikova za sve tipove telefona, kompjutere i druge uređaje pronaći ćete u MobIT rubrici Tips & Tricks!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.