Vi ste naučili na diktatorski režim

Izvor: B92, 29.Jul.2021, 15:28

"Vi ste naučili na diktatorski režim"

Podgorica -- Premijer Zdravko Krivokapić poručio je DPS-u i DF-u da podnesu zahtev da se Vladi izglasa nepoverenje, jer kako je dodao, njega fotelja najmanje interesuje.

Krivokapić odgovara u crnogorskom parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, a tom prilikom govorio je i o, kako kaže, napadima koje trpi i lažnim informacijama o njemu koje se plasiraju. Potvrdio je i da mu se spremalo hapšenje nakon potpisivanja Temeljnog ugovora.

Šef kluba poslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Demokratska partija socijalista - Liberalna partija Danijel Živković pitao je premijera kada će pokrenuti pitanje poverenja Vladi na čijem je čelu, imajući u vidu da je izgubila poverenje parlamentarne većine.

Krivokapić je u Skupštini odgovorio da nije izdao ideju "za budućnost Crne Gore” sa kojom je nastupio na izborima prošle godine.

"Ko je izdao neka odgovara za nju", kazao je Krivokapić i dodao ideja o boljoj Crnoj Gori vodi ovu Vladu.

"Sa vama se moglo desiti samo nešto što je neko unapred projektovao i dirigovao, nema više diktata. Ovde vladaju sloboda i demokratija. Vi ste naučili na diktatorski režim", naveo je Krivokapić i dodao da su se vratile sloboda i demokratija.

On je naveo da ga popularnost ne interesuje.

"Najmanje me u životu interesuje fotelja, mene interesuje da ovom narodu bude bolje", kazao je Krivoakpić u Skupštini.

On je kazao da su tajkuni DPS opustošili Crnu Goru više nego svi tajfuni. DPS-u i DF-u je poručio da podnesu zahtev da se Vladi izglasa nepoverenje.

"Gospodine Živkoviću, kao i DF, i vi možete podneti zahtev da ovoj Vladi izglasate nepoverenje. Zašto očekujete od mene da ja to uradim?", pitao je Krivokapić i naveo da DPS samo zanima kako će se vratiti na vlast.

"Vas samo interesuje da se vratite na vlast, tako što ćete ljude u institucijama ubeđivati da ova Vlada neće dugo trajati. Koliko god trajala ova Vlada, neće doći nova na kojoj ćete vi biti koji će predstavljati vlast u Crnoj Gori", kazao je Krivokapić Živkoviću.

Krivokapić je DPS-u poručio da se neće vratiti na vlast.

"Vlast se promenila. Da li će ovaj premijer biti ili ne to je najmanje važno, ali nećete se vi vratiti na vlast, jer je to vaše očekivanje, ali znate kako, snila baba što joj drago bilo", naveo je Krivokapić.

Krivokapić je kazao da je njegova izjava da mu se pripremalo hapšenje nakon što potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) tačna.

On je naveo da ima pouzdan izvor, ali da ga, poput novinara, neće otkriti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivokapić: Podnesite zahtjev za nepovjerenje Vladi

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2021

PODGORICA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio je danas DPS-u i DF-u da podnesu zahtjev za izglasavanje nepovjerenja Vladi, jer, kako je rekao, njega fotelja najmanje interesuje, mada, ponovio je, neće podnijeti ostavku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.