Vezali kornjaču, pa otišli na odmor (FOTO)

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezali kornjaču, pa otišli na odmor (FOTO)

Par iz Dortmunda ostao je šokiran kada je pronašao vezanu kornjaču kako leži na leđima.

Koranjaču su vlasnici vezali kanapom dugim sedam metara probivši joj metalnim delom oklop, a onda otišli na tronedeljni odmor.

"Bio sam šokiran kada sam ugledao kornjaču. Ne možete ni psa da svežete i jednostavno se odvozate“, rekao je Arn Stenzel koji je pronašao kornjaču.

On i njegova žena su pozvali vatrogasce koji su ih uputili na organizaciju Arche >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 90 čiji su ljudi oslobodili životinju. Kornjača je ubrzo zbrinuta.

"Životinja je verovatno osećala veliki bol. To što ima oklop ne znači da ne oseća, bol je sličan kao na ljudskoj koži“, rekli su iz organizacije za zaštitu životinja.

Protiv vlasnika biće podnete tužbe nakon što se vrate sa odmora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO: Vezali kornjaču pa otišli na godišnji

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2017

Par iz Dortmunda ostao je šokiran kada je pronašao kornjaču koju su vlasnici vezali i otišli na tronedeljni odmor...Vezali su je kanapom dugim sedam metara probivši joj oklop...Arn Stenzel i njegova žena pozvali su organizaciju Arche 90 čiji su članovi oslobodili životinju koja je ubrzo zbrinuta..."Životinja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.