Vešović konačno u Torinu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vešović konačno u Torinu

Posle višednevnih peripetija je crnogorski reprezentativac konačno stavio paraf na ugovor sa Bikovima, prenosi "Mocart sport".

 

Konačno se završila i saga oko prelaska Marka Vešovića u Torino. Iako je danima najavljivan njegov transfer u redove popularne Granate, Vešović je tek danas i zvanično postao član Torina. Budući da je Vešović slobodan igrač posle raskida ugovora sa Crvenom zvezdom, za njega nije bio problem što je prelazni rok u Italiji završen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 31. januara.

 

Vešović je još pre desetak dana doputovao u Torino i posle nekoliko probnih treninga zadovoljio trenera Venturu. Bio je i gost na utakmicama Torina i sa tribina bodrio budući klub, a na "Tviteru" se istakao i poznavanjem navijačkih slogana Torina. Međutim, čekala se prodaja D'Ambrozija u Inter, a potom je iskočilo nekoliko imena poput Manoelva, Faraonija ili Varele koji su takođe konkurisali kao potencijalna pojačanja za poziciju desnog beka. Problem je bio i Vešovićev pasoš jer je Torino imao ispunjenu kvotu igrača van EU.

 

Torino je rešio te probleme i na kraju izabrao da potpiše ugovor sa Vešovićem. Poučeni dobrim iskustvom sa Nikolom Maksimovićem, u taboru Bikova se nadaju da će i Vešović biti pun pogodak. Inače, Maksimović je izrastao u jednog od najstandardnijih prvotimaca. Klub će ga narednog leta sigurno oktupiti od Pinija Zahavija za ranije dogovoreno fisno obeštećenje od 2,5 miliona evra, a italijanski mediji prenose da je Maksimovićeva cena u prethodnih par meseci bar duplo skočila.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vešović konačno u Torinu

Izvor: Dzungla.org, 07.Feb.2014

Posle višednevnih peripetija je crnogorski reprezentativac konačno stavio paraf na ugovor sa Bikovima, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.