Vesna Pavlović: Svi misle da sam nepravedno ispala iz Prvog glasa

Izvor: Blic, 28.Nov.2012, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pavlović: Svi misle da sam nepravedno ispala iz "Prvog glasa"

Dok se prašina posle subotnje emisije „Prvog glasa Srbije“, a zbog neočekivane nominacije dve izvanredne takmičarke polako sleže - talentovana Vesna Pavlović, koja je napustila šou, prvo je tešila porodicu, a onda se odmorila od svega. Prema mišljenju gledalaca, Vesna je ispala nepravedno.

- Porodica je bila razočarana jer su svi bili svesni činjenice da u tom trenutku nisam zasluživala da ispadnem. Na kraju sam ja njih tešila - sa osmehom se priseća šarmantna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojka iz Mladenovca.

Ovih nekoliko dana najmanje se odmarala, a najviše vremena provodila je s dragim ljudima, porodicom i prijateljima.

- Sad su na redu drugarice, koje sam zapostavila tokom takmičenja. Ljudi su me uglavnom podržali, dosta njih mi prilazi s rečima: „Nepravedno si ispala“ - iskrena je Vesna.

Zbog priprema za učešće u takmičenju ona je napustila bend s kojim je dotad radila i nastupala, ali ni sad ne planira da se vrati tome.

- Napustila sam bend jer je došlo vreme za novo poglavlje u mom životu. Nemam želju da se vratim u isti bend, ali njima želim sve najbolje. Nadam se novim ponudama, zapravo sigurna sam da će ih biti - zagonetna je lepa pevačica.

Ona se, priznaje, u samom trenutku propadanja kroz rupu nije osećala loše, ali otkriva da nije bio lep osećaj kada je gledala reprizu emisije.

Vesna sa sestrom Maricom

- U trenutku ispadanja bila sam ponosna na sebe. Ipak sam stigla do finala, do top 12, odnosno 13, od pet hiljada takmičara. Duel u prvom finalu mi je teže pao, ali sam razjasnila sama sa sobom neke stvari i odlučila da više neću sebi dozvoliti da potonem kada je teško, već da ću upravo tada dati svoj maksimum. Tako je i bilo ove subote - priča Vesna.

Tek kada je dan kasnije pratila reprizu svog propadanja, Vesni je bilo teško jer - kako kaže - „to nije bilo lako gledati“.

- Za sve vreme takmičenja i dve nedelje koje smo zajedno proveli u kući, najviše sam se zbližila s Mirnom, Ivanom i Snežom. Za njih ću, naravno, i navijati, ne samo zbog toga što su sjajni pevači već i zato što su super ljudi. Volela bih da ih subotom bodrim i iz studija, ako ne svake subote, onda bar ponekad - priča Vesna.

Svojim učešćem i interpretacijama je zadovoljna. Takmičenje je za nju, kako kaže, bilo divno iskustvo koje će pamtiti ceo život i preporučuje svima da se prijave za takmičenje jer nije najvažnije pobediti.

Produkcija bira pesme

Veliki deo publike bio je razočaran nastupima gotovo svih finalista. Forumi su bili usijani od komentara gledalaca, kojima se nije dopao ni izbor pesama, ali ni interpretacija finalista, koji su briljirali samo nedelju dana ranije. Dodatnu nedoumicu stvarale su kontradiktorne izjave žirija i samih kandidata, pa je jedno od glavnih pitanja publike bilo i da li finalisti sami biraju pesme kojima će se predstaviti ili su im pesme nametnute? Dakle, ko bira pesme takmičarima?

- „Prvi glas Srbije“ je složen i zahtevan projekat i iza njega stoji veliki tim koji se brine za svaki segment šoua. Pesme kojima se kandidati predstavljaju iz nedelje u nedelju bira produkcija, odnosno muzički producenti, naravno uz konsultaciju s takmičarima. Izvode se najpopularnije strane, domaće, narodne i zabavne pesme i svi takmičari prolaze kroz sve žanrove - kaže Slađana Paunović, PR „Prve televizije“.

Finalisti se tokom cele nedelje intenzivno pripremaju za nastup i svakodnevno uvežbavaju pesme sa svojim instruktorom pevanja, rade s koreografom i imaju probe. Dakle, takmičari su tokom cele nedelje fokusirani na nastup koji ih očekuje. Ove subote tema će biti „Ovo je moja zemlja“.

Povezane vesti: Aleksandra Dabić ispala iz "Prvog glasa Srbije"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vesna Pavlović: Svi misle da sam nepravedno ispala iz “Prvog glasa”

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Nov.2012

Dok se prašina posle subotnje emisije „Prvog glasa Srbije“, a zbog neočekivane nominacije dve izvanredne takmičarke polako sleže – talentovana Vesna Pavlović, koja je napustila šou, prvo je tešila porodicu, a onda se odmorila od svega. Prema mišljenju gledalaca, Vesna je ispala nepravedno....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.