Vesić penzionerima Vračara darovao knjige

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić penzionerima Vračara darovao knjige

Na beogradskoj opštini Vračar veceras je organizovano književno veče i druženje sa penzionerima kojima je gradski menadžer Goran Vesić darivao knjige o Vračaru kao lični poklon.

On je rekao da Grad Beograd veoma vodi racuna o penzionerima i pokusava da im pomogne da njihov \zivot bude lakši.

"U razgovoru sa njima jedan veliki broj je tražio da im obezbedimo knjige", rekao je Vesić i dodao da je zato odlucio da organizuje druzenje sa najstarijim sugrađanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Vracara i da svakom od njih pokloni knjigu "Vračar" Svetlane Velmar Janković.

On je dodao da je to lepa knjiga o istoriji Begrada, Vračara i našoj kulturi i tradiciji, ulicama grada.

"Želeli smo da se na jednoj maloj knjizevnoj veceri lepo provedemo i da pokazemo da u ovo vreme globalizacije i brzog zivota knjiga nije izgubila svoj smisao i da postoje ljudi koji zele da citaju i uzivaju u knjizevnim vecerima", rekao je Vesić.

Događaju je pristustvovala i clanica gradsakog veća Tanja Popović.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vesić penzionerima poklonio knjige

Izvor: Mondo, 12.Apr.2016

U beogradskoj Opštini Vračar večeras je organizovano književno veče i druženje sa penzionerima kojima je gradski menadžer Goran Vesić darivao knjige o Vračaru kao lični poklon...Foto: Beograd.rs/Beoinfo..On je rekao da Grad Beograd veoma vodi računa o penzionerima i pokušava da im pomogne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.