Vesić o spomeniku Gagarinu: Procedura nije poštovana

Izvor: Danas, 15.Apr.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić o spomeniku Gagarinu: Procedura nije poštovana

Za postavljanje biste sovjetskog kosmonauta Jurija Gagarina, koja je posle salve kritika javnosti uklonjena sa postamenta na Novom Beogradu, odgovoran je donator spomenika, to jest Fondacija Karić, objasnio je gradski menadžer Goran Vesić. Članak Vesić o spomeniku Gagarinu: Procedura nije poštovana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

LSV: Šta se dešava sa Tenisom?

Izvor: Danas, 16.Apr.2018, 11:45

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i nadležnu republičku komisiju da javnosti saopšte šta se tačno događa sa najavljenom investicijom nemačke kompanije "Tenis". Članak LSV: Šta se dešava sa Tenisom? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.