Izvor: N1 televizija, 04.Feb.2021, 13:07

Vesić: Save Maškovića postaje bulevar, smanjiće se gužve na Trošarini

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je radove na rekonstrukciji Ulice Save Maškovića na opštini Voždovac, napominjući da je ta ulica jedan od najvećih saobraćajnih problema u Beogradu sa samo dve trake, pa se svakodnevno u vreme "špica" stvara zagušenje i kilometarske kolone.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Od ulice Save Maškovića do Mosta na Adi bulevarom sa četiri trake

Izvor: Blic, 04.Feb.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas radove na rekonstrukciji ulice Save Maškovića u opštini Voždovac koja će biti proširena i umesto dve, imaće četiri saobraćajne trake, a kako je rekao, građani će odatle bulevarom sa četiri trake kroz nekoliko ulica moći da dođu do Mosta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.