Vesić:Novi profili postavljeni u dogovoru sa biciklistima

Izvor: Studio B, 19.Mar.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić:Novi profili postavljeni u dogovoru sa biciklistima

Gradski menadžer Goran Vesić odbacio je danas kritike aktuelne opštinske vlasti na Vračaru u vezi sa akcijom postavljanja parkinga za bicikliste "P" profila obrazloživši da je to urađeno u dogovoru sa biciklistima.

"Ljudi iz opštine Vračar su se bunili zašto menjamo profile za bicikliste i ja moram da kažem da ne mogu da ih razumem, jer smo ovo uradili u dogovoru sa biciklistima", rekao je Vesić novinarima u Beogradu.

Napomenuvši da ni prethodne profile za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bicikliste nije postavila opština Vračar već Grad Beograd, on je rekao da biciklisti te profile nisu mogli da koriste na pravi način i da je sada taj problem rešen.

"Sada kada smo se dogovorili sa biciklistima kako to treba da izgleda onda se ljute zašto to menjamo", rekao je Vesić i dodao da se Grad Beograd trudi da građanima izađe u susret kad god može i kad god ima uslove za to.

"Što se nas kao Gradske uprave tiče, participacija građana u odlukama je važna i to je naša politika i naša poruka građanima na predstojećim lokalnim izborima", poručio je gradski menadžer.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.