Veselinović i Radulović - ko ruši bojkot, ko nije častan?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2020, 16:03

Veselinović i Radulović - ko "ruši" bojkot, ko nije častan?

Jedan od funkcionera Saveza za Srbiju Janko Veselinović poručuje Pokretu Dosta je bilo da ne traži izgovore za izlazak na izbore, ako ima časne namere, a lider D JB Saša Radulović uzvraća da namere Saveza za Srbiju od starta "nisu časne i čiste".

Veselinovih je zapravo odgovorio na poziv DjB da se opozicija u roku od 48 sati vrati prvobitnom dogovoru o neizlasku na izbore na svim nivoima ili će, u suprotnom, DjB na izbore izaći.

Veselinović je rekao da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nada da DjB neće praviti društvo onima koji hoće da budu dekor vlastima na izborima.

"I ne može to da bude izgovor da izađete, ako zaista imate časne namere", naveo je Veselinović na Tviteru.

Namere SzS od starta nisu časne i čiste, odgovorio je Radulović, jer, kaže, SzS je prvi "rušio" bojkot, izlaskom na izbore Zelenovića, Stamatovića, Paunovića. . .

"Dogovorite se gospodo iz bivše vlasti. Ili svi ili niko. Imate još 24 sata", poručio je Radulović, što je razgnevilo Veselinovića i navelo ga da mu odgovori da je on "Vučićeva vlast".

"Član njegove Vlade. Pretpostavljam da si se već dogovorio... Ne želim da trošim vreme sa nekim ko je bio najbliži Vučićev saradnik", uzvratio je Veselinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.